Uw Rechterhand in de Verenigde Staten

Internationaal zaken doen is voor veel, zelfs kleinere, ondernemingen een normaal gegeven geworden. Het internet heeft mondiaal de communicatie en informatiestromen enorm versneld.

Daarnaast is er meer en sneller vrachtver voer beschikbaar terwijl de druk van veel lageloonlanden alleen maar toeneemt.
De Verenigde Staten is voor veel europese ondernemers een aantrekkelijk doel. De enorme omvang van de markt, de industrieele sterkte en de kooplustige Amerikaan werken als een magneet op het Nederlandse bedrijfsleven. Gezien de grootte van de markt is het ook een uitdaging met potentieel hoge winsten maar ook een markt met diverse opstakels.

Wij willen U graag helpen bij het exporteren naar de Verenigde Staten en ter plaatse als uw rechterhand werken. Dat wil zeggen vooral door een praktische hands-on service met een no-nonsense aanpak U assisteren in het verbeteren van uw kansen en het oplossen van problemen.

In tegenstelling tot veel consultants zullen we eens per twee a drie maanden in Nederland aanwezig zijn voor “face-to-face” besprekingen. Een goede basis voor een solide relatie. Vergaderingen kunnen op die manier gevoerd worden met uw hele organisatie in uw kantoren.

De 1st Nebelus Group zit op 25 kilometer van Washington DC waar ongeveer 95% van alle bedrijfsorganisaties, met het oog op de politiek en lobbies, hun hoofdkantoren hebben. Een schat van informatie binnen handbereik.
Drie grote internationale luchthavens, Dulles International Airport, Reagan International Airport en Baltimore Washington International Airport verzorgen snelle verbindingen met alle uithoeken in de VS en allen zijn binnen 45 minuten met de auto bereikbaar.

 
 
 
The 1st Nebelus Group navigates USA markets
for your highest profitability overseas.